Vet het wafelijzer licht in met olie en verwarm voor op de hoogste stand.
Doe de inhoud van het zakje in een kom. Voeg er de melk, de olie en het ei aan toe en roer tot een glad beslag. Laat ca. 15 min. rusten bij kamertemperatuur (niet meer roeren!).
Verdeel het wafelbeslag in 4 gelijke porties. Kleur naar keuze elk een portie.
Giet voor elke Halloweenwafel ongeveer 1/2 el wafelbeslag van elke kleur in het wafelijzer en bak de wafels.
Snijd de Halloweenwafels doormidden en steek een stokje uit de onderkant van elke wafelhelft terwijl die nog warm is. Leg het zakje gebaksglazuur in een kom met ruime hoeveelheid heet water gedurende ca. 10 minuten. Zorg ervoor dat het zakje onder water blijft. Haal het zakje uit het water en kneed het goed door. Knip een klein hoekje van de zak af en besprenkel over de wafels. Breng de suikerogen aan op de Halloweenwafels met behulp van de schrijfstiften.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken