Elektrische oven: 200 °C (voorverwarmd) / Heteluchtoven: 180 °C (voorverwarmd) / Baktijd: ca 12 minuten
Meng de bloem met de Backin in een mengkom. Voeg de overige ingrediënten voor het deeg toe. Meng het geheel met de mixer met kneedhaken, eerst op de laagste en vervolgens op de hoogste stand tot een glad deeg. Rol het deeg uit op een bebloemd werkvlak tot een dikte van ongeveer 3 mm. Indien het deeg te fel kleeft kan u dit best ongeveer 30 minuten in een vershoudfolie in de koelkast leggen voor het uitrollen.
Steek met de uitsteekvormpjes de hazen uit en leg deze op bakpapier op de bakplaat. Bestrijk de hazen met melk en bestrooi ze met parmezaankaas. Schuif de bakplaat in het midden van de oven en bak de hazen in ongeveer 12 minuten. Laat de hazen na het bakken afkoelen met het bakpapier op een rooster.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken