Meng de bloem met het bakpoeder in een kom. Voeg de overige ingrediënten toe en meng het geheel met een mixer (met deeghaken) op de laagste snelheid. Schakel dan over op de hoogste snelheid, en kneed tot je een soepel deeg hebt.
Zet het deeg 30 minuten in de koelkast.
Verwarm ondertussen de oven voor, en leg een vel bakpapier op een bakplaat.
Bestuif het werkblad met bloem en kneed het deeg. Rol het deeg uit tot een dikte van ongeveer 5 mm, en steek er vormpjes uit. Leg de deegplakjes een beetje uit elkaar op de bakplaat met bakpapier. Bak de koekjes 10 minuten tot ze mooi goudbruin zijn.
Positie rooster: In het midden
Baktijd: ongeveer 10 Minuten
Neem de bakplaat uit de oven. Haal de koekjes met het bakpapier van de bakplaat en laat ze afkoelen op een rooster.
Meng de poedersuiker en het vanille-extract met het water tot een dun glazuur. Bestrijk de koekjes met het glazuur en versier ze met de Glamour Mix en hagelslag. De kerstkoekjes zijn klaar. Smullen maar!
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken