Elektrische oven: 160°C // Hete lucht oven: 140°C // Baktijd: ca. 30 min.
Haal de bakplaat uit de oven en plaats de 12 cakevormpjes hierop. Verwarm de oven voor zoals aangegeven.
Giet de deegmix in een kom, voeg er de zachte boter (of margarine), de eieren en de melk bij. Meng het geheel ca. 1 min. met de mixer terwijl je de snelheid tot het maximum opdrijft. Het deeg moet glad zijn. Verdeel het deeg in de glazen potjes zonder deksel.
Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak ca. 30 min. Prik ter controle met een mespunt in het midden van een cupcake. De cupcakes zijn klaar wanneer er geen deeg meer aan het mes kleeft. Ze moeten mooi goudbruin gebakken zijn. Na het afkoelen op een rooster zijn de cupcakes klaar om te versieren!
Maak de Bereiding voor Slagschuim zoals aangegeven op de verpakking. Goed opkloppen met melk.
Versier elk potje met een toefje slagroom en kleurijke Regenboogfantasie decoraties van Dr. Oetker. Je kan er ook wat snoep-eitjes of chocolade-figuurtjes op zetten.
Recept ontwikkeld door onze blogster Petra van Sprinkles On a Cupcake
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken