Meng de bloem, het ei, het snufje zout, de boter en de suiker onder elkaar. Voeg 1 tl Vanille Aroma en de zeste van een halve citroen toe. Kneed het geheel tot een samenhangend deeg.
Verpak het deeg in plastic folie en laat 1 uur rusten in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Haal het deeg uit de koelkaast en kneed nog eens kort door. Rol het deeg uit op een bebloemd werkblad tot een dikte van 5 millimeter. Steek of snijd er koekjesvormen uit en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak de koekjes in 15 minuten goudbruin en gaar. Laat de koekjes afkoelen op een rooster.
Bestrijk de koekjes met gebaksglazuur, chocoladeglazuur en roze glazuur. Versier daarna naar wens met suikerdecoratie en chocofantasie en werk af met de chocoladestiften.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken