Verwarm de oven voor en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 170 °C
Giet de deegmix in een kom en voeg er de eiwitten aan toe.
Meng het geheel daarna met de mixer op de laagste stand.
Klop het geheel daarna op de hoogste stand in ca. 2 min. tot een glad deeg.
Verdeel het deeg in kleine hoopjes over de bakplaat met behulp van 2 eetlepels. Laat voldoende ruimte tussen de hoopjes.
Bak de kokosrotsjes net onder het midden van de voorverwarmde oven in 15-20 minuten gaar en goudbruin. Laat ze op een rooster afkoelen.
Positie rooster: Middelste deel
Baktijd: ongeveer 15 - 20 Minuten
Verwarm het Chocoladeglazuur zoals aangegeven op de verpakking. Giet het daarna in een kom. Dip de onderkant van de kokosrotsjes in de gesmolten chocolade en laat het glazuur hard worden.
Versier met behulp van een vork de bovenkant van de kokosrotsjes met streepjes chocoladeglazuur.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken