Maak de Dr. Oetker Bereiding voor Biscuit klaar zoals aangegeven op de verpakking. Laat de biscuit ca. 40 minuten goed afkoelen. Snij de taart middendoor en plaats 1 van de helften met de ronde zijde naar boven op een taartschotel.
Verwarm de Dr. Oetker Gebaksglazuur in een kom met warm water. Bedek hiermee de halve biscuit volledig met behulp van een mes. Laat de Dr. Oetker Gebaksglazuur enkele minuten opstijven.
Kneed de Dr. Topping Vanille tot deze vloeibaar wordt en bevestig het stervormige spuitmondje. Hiermee maken we vervolgens de vleugels en het gezicht van onze paaskip. Baken deze delen af door toefjes rondom rond te plaatsen. Vervolgens kan je alles verder invullen met toefjes Dr. Oetker Topping.
We gaan nu de paaskip helemaal afwerken. Kleur voor de kam een stuk Dr. Oetker Rolfondant met de rode kleurstof. Snij er, met de punt van een mes, een mooie kam uit en plaats deze vervolgens bovenop de paaskip. Spuit met de Dr. Oetker Topping wat toefjes aan beide zijden om deze mooi rechtop te houden.
Kleur vervolgende twee stukjes van de rolfondant met de gele kleurstof. Rol ze uit tot twee lapjes. Hieruit gaan we nu de pootjes en het bekje van onze paaskip snijden. Breng ook deze vervolgens aan op de paaskippen. Plaats de bek op het gezicht tussen de toefjes Dr. Oetker Topping Vanille. De pootjes leg je onderaan de kip, op de presentatieschotel.
Met de groene Dr. Oetker Rolfondant maak je de ogen van de paaskippen. Hiervoor rol je kleine balletjes van de Dr. Oetker Rolfondant, die je vervolgens tussen de toefjes Dr. Oetker Topping van het gezicht plaatst.
Decoreer je presentatieschotel met de Dr. Oetker Regenboogfantasie.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken