20 cakepopstokjes
Maak de Dr. Oetker Bereiding voor Cake Natuur klaar zoals aangegeven op de verpakking. Laat de cake goed afkoelen.
Baktijd: 50 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Neem een grote mengkom en verkruimel hierin de cake. Voeg de verse kaas toe en kneed alles tot een homogeen geheel. Neem telkens wat deeg in de palm van je hand en rol deze tot een bolletje met ongeveer 3 cm diameter.
Verwarm de witte chocolade au bain-marie. Dip de topjes van de cakepopstokjes lichtjes in de gesmolten chocolade en duw deze één voor één in een cakepopbolletje, om de stokjes goed vast te zetten.
Kleur de rolfondant met de kleurstoffen en maak hiermee de decoratie voor de kuikens en konijntjes. Zorg voor oortjes, bekjes, oogjes en kammetjes voor alle cakepops. Draai de cakepops helemaal rond in de gesmolten chocolade om ze goed te bedekken. Plaats ze rechtop bijvoorbeeld in een tas. versier de cakepops met de oortjes, bekjes, oogjes en kammetjes, zo blijven ze goed in de nog vochtige chocolade kleven.
Vul een fleurige bloempot met rijst en plaats hier je cakepops in, zo heb je in een oogwenk een prachtig paasboeket.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken