Flag

Aioli pizza dip

2 porties
Gemakkelijk
5
Een heerlijk eenvoudig recept voor een zalige look dip - die je in 5min kunt maken
Ingrediënten
Bereiding
Baktips
De dip kan in een luchtdicht bakje in de koelkast ongeveer 2 dagen bewaard worden. De dip kan gemakkelijk veganistisch worden gemaakt door sojamelk te gebruiken in plaats van koemelk.
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de dip
knoflook (1-2)
50 mlmelk
150 mlzonnebloemolie
1 eetl.citroensap
een beetjezout
1 eetl.suiker
een beetjepeper

Gemaakt met:

1

Pel en hak de knoflook in kleine stukjes en mix deze met de melk in een hoge beker met behulp van een blender. Voeg geleidelijk de olie toe en mix tot een romige massa is verkregen. Breng op smaak met citroensap, zout, suiker en peper.

Baktips

  • De dip kan in een luchtdicht bakje in de koelkast ongeveer 2 dagen bewaard worden. De dip kan gemakkelijk veganistisch worden gemaakt door sojamelk te gebruiken in plaats van koemelk.