Flag

Chili cheese pizza dip

2 porties
Gemakkelijk
10
Het perfecte dip recept voor pizza en andere apero hapjes
Ingrediënten
Bereiding
Baktips
De dip kan in een luchtdicht bakje in de koelkast ongeveer 1 week worden bewaard.
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de dip
1 eetl.maïszetmeel
1 eetl.water
150 mlmelk
1limoen (Bio)
100 ggeraspte kaas (Cheddar)
80 grode pepertjes (jalapeño pepertje)
een beetjepeper
een beetjezout

Gemaakt met:

1

Neem een kom en meng de maïzena met het water met behulp van een garde. Breng de melk in een steelpan op matig vuur aan de kook, voeg het maïzenamengsel toe, roer met de garde en breng opnieuw aan de kook. Zet de pan dan opzij.

2

Was de limoen in heet water, droog hem af en rasp de schil. Meng de limoenrasp, de geraspte cheddar en de Spaanse peper (Jalapeño) en klop de melk erdoor. Breng op smaak met zout en peper.

Baktips

  • De dip kan in een luchtdicht bakje in de koelkast ongeveer 1 week worden bewaard.