Flag

Chocoladetaart met rode bessen en ijs

ongeveer 8 porties
Gemakkelijk
40
Een heerlijk chocoladetaartje volgens Frans recept (moelleux au chocolat) met een volle, rijke chocoladesmaak.
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor het deeg
1 bereiding voorDr. Oetker Chocoladetaart
125 gzachte boter
2eieren
50 mlwater
Voor de decoratie
100 gaalbessen
een beetjepoedersuiker
8 bollenvanille-ijs

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Chocoladetaart
1

Bereid het beslag voor de chocoladetaart volgens de bereidingswijze op de verpakking.

2

Giet het beslag in de bijgevoegde taartvorm en bak de taart zoals aangegeven op de verpakking. Laat de taart 1 uur afkoelen op een rooster en plaats deze daarna 1 uur in de koelkast.

3

Verwijder de rand van de bakvorm.

4

Serveer de chocoladetaart met een bolletje vanille-ijs, bessen en wat poedersuiker.