Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Abrikozenconfituur met Stevia  

Ga aan de slag met de Dr. Oetker Gelfix Stevia.

4 - 5 potjes

eenvoudig 15 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Abrikozenconfituur met Stevia  

Voor het recept:

900 g abrikozen (ontpitte)
1 zakje Dr. Oetker Gelfix Geleisuiker Stevia

preparation

Bereiding

1

Was de abrikozen en ontpit ze. En snij ze in 4 stukken.

2

Giet het fruit in een kookpot, voeg de geleisuiker toe en meng.

3

Breng aan de kook op een hoog vuur. Laat ca. 3 min. koken terwijl je blijft roeren en haal dan de pot van het vuur.

4

Vul de confituurpotjes onmiddellijk. Sluit de potjes, draai ze om en laat ca. 5 min. rusten.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Abrikozenconfituur met Stevia  

Per Portie / Stuk Per 100 g / ml
Energie 1097kJ
262kcal
352kJ
84kcal
Vetten 1.16g 0.37g
Koolhydraten 54.66g 17.52g
Eiwitten 3.76g 1.20g