COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.

Berenpannenkoeken

Tijd voor een vieruurtje met pannenkoeken en mandarijntjes.  Recept met de bereiding voor Pannenkoeken van Dr. Oetker.

3 - 5 pannenkoeken

eenvoudig 15 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Berenpannenkoeken

Voor de pannenkoeken:

450 ml melk
1 zakje Dr. Oetker Pannenkoeken

Voor de garnering:

Dr. Oetker Chocoladestiften

preparation

Bereiding

1

Doe de inhoud van een zakje Bereiding voor Pannenkoeken in een kom.

2

Voeg langzaam en al roerend met een klopper 450 ml melk toe totdat het beslag glad is.

3

Maak de pan goed heet, vet ze in met een beetje boter en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.

4

Snij 3 lichamen uit 3 pannenkoeken en leg ze op een bord.

5

Snij nu het hoofd met een omgedraaide ontbijtkom uit een pannenkoek. Herhaal dit 3 keer. Uit de rest van de pannenkoeken snij je 6 oortjes en 12 poten.

6

Leg alle stukjes van je beren op de 3 borden en werk af met de Chocolade Stiften.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Berenpannenkoeken

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 507 kJ
121 kcal
314 kJ
75 kcal
Vetten 2.49 g 1.53 g
Koolhydraten 17.93 g 11.00 g
Eiwitten 6.59 g 4.04 g