Flag

Brownie Bottom Cheesecake

10 - 12 porties
Gemiddeld
40
Probeer eens deze no bake cheesecake van Roeckiesworld!
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de brownie bodem
1 bereiding voorDr. Oetker Brownies
100 gboter
3eieren
50 mlwater
Voor de kaasvulling
500 ghalfvolle plattekaas
125 mlvloeibare room
125 gverse kaas (bvb Phaladelphia)
2 eetl.suiker
1sinaasappel (zeste én sap)
1citroensap
3 blaadjesDr. Oetker Gelatine
125 gbosbessen
Voor de toplaag
4 eetl.confituur

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Brownies
Picture - Dr. Oetker Gelatine
1

Verwarm de oven voor op 160°C.

2

Maak de brownie zoals aangegeven op de verpakking. Doe de bereiding in een ronde springvorm. Bak 40 minuten in de oven en laat afkoelen.

3

Laat de gelatineblaadjes weken in water.

4

Doe de plattekaas en de versekaas samen met de suiker in een kom en je schept het goed los.

5

Rasp de appelsienzeste er over heen.

6

Klop de room op en voeg deze toe.

7

Los 3 gelatineblaadjes op in citroen- en appelsiensap (lichtjes opwarmen) en voeg dit toe aan het kaasmengsel.

8

Roer de bosbessen onder het kaasmengsel en plaats de taart in de koelkast.

9

Na ongeveer een uurtje, verwarm je een paar eetlepels confituur met een klein beetje water en je giet dit over de plattekaastaart. Laat nog minstens twee uur verder opstijven in de koelkast.