Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Brownies met chocoladeglazuur en walnoten

Lekker snel met de Bereiding voor Brownies van Dr. Oetker

10 - 16 porties

eenvoudig 45 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Brownies met chocoladeglazuur en walnoten

Voor de brownies:

1 bereiding voor Dr. Oetker Brownies
100 ml olie (bijvoorbeeld zonnebloemolie)
3 eieren
50 ml water

Voor de afwerking:

1 zakje Dr. Oetker Chocoladeglazuur
100 g walnoten

preparation

Bereiding

Voorbereiding

Verwarm de oven voor (Elektrisch 160° C / Hetelucht 140 °C / Gas 1-2). Stel de bijgevoegde bakvorm op.

1

Voor de brownies

Bereid de brownies zoals aangegeven op de verpakking en bak in de oven gedurende 40 min. Laat de brownies afkoelen.

2

Voor de afwerking

Verwarm het chocoladeglazuur in een kom met heet water totdat het glazuur vloeibaar is geworden. Bedek de brownies met het chocoladeglazuur en bestrooi onmiddellijk met de fijngehakte walnoten.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Brownies met chocoladeglazuur en walnoten

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 1386kJ
331kcal
1800kJ
430kcal
Vetten 23.34g 30.32g
Koolhydraten 24.86g 32.29g
Eiwitten 3.77g 4.90g