COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.

Brownies met frambozen

Mmmh, heerlijke intense chocolade met rode vruchten. Het ideale dessert, tussendoortje, vieruurtje,…

16 stukken

eenvoudig 20 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Brownies met frambozen

Voor het deeg:

1 bereiding voor Dr. Oetker Brownies
100 ml zonnebloemolie
3 eieren
50 ml water
250 g frambozen (diepvries)

Voor de decoratie:

200 ml slagroom
1 zakje Dr. Oetker Klop-Fix
2 eetl. suiker
1 zakje Dr. Oetker Bourbon Vanille Suiker

preparation

Bereiding

1

Voorbereiding

Plaats het rooster in het midden van de oven. Verwarm de oven voor. Plooi de bakvorm volgens de instructies.

Elektrische oven: 160 °C

Heteluchtoven: 140 °C

2

Het deeg

Bereid het deeg zoals aangegeven op de verpakking en giet het deeg in de bakvorm. Verdeel de frambozen over het deeg en schuif de bakvorm in de voorverwarmde oven.

Baktijd: ongeveer 40 minuten

3

De decoratie

Meng de room met de Klop-Fix, de suiker, de Vanillesuiker Bourbon en klop deze stijf. Versier de afgekoelde brownies met de slagroom.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Brownies met frambozen

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 1063 kJ
254 kcal
1310 kJ
313 kcal
Vetten 17.42 g 21.50 g
Koolhydraten 20.89 g 25.79 g
Eiwitten 4.83 g 5.97 g