Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Brownies met frambozen

Mmmh, heerlijke intense chocolade met rode vruchten. Het ideale dessert, tussendoortje, vieruurtje,…

16 stukken

eenvoudig 20 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Brownies met frambozen

Voor het deeg:

1 bereiding voor Dr. Oetker Brownies
100 ml zonnebloemolie
3 eieren
50 ml water
250 g frambozen (diepvries)

Voor de decoratie:

200 ml slagroom
1 zakje Dr. Oetker Klop-Fix
2 eetl. suiker
1 zakje Dr. Oetker Bourbon Vanille Suiker

preparation

Bereiding

1

Voorbereiding

Plaats het rooster in het midden van de oven. Verwarm de oven voor. Plooi de bakvorm volgens de instructies.

Elektrische oven: 160 °C

Heteluchtoven 140 °C

2

Het deeg

Bereid het deeg zoals aangegeven op de verpakking en giet het deeg in de bakvorm. Verdeel de frambozen over het deeg en schuif de bakvorm in de voorverwarmde oven.

Baktijd: ongeveer 40 minuten

3

De decoratie

Meng de room met de Klop-Fix, de suiker, de Vanillesuiker Bourbon en klop deze stijf. Versier de afgekoelde brownies met de slagroom.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Brownies met frambozen

Per Portie / Stuk Per 100 g / ml
Energie 1063kJ
254kcal
1310kJ
313kcal
Vetten 17.42g 21.50g
Koolhydraten 20.89g 25.79g
Eiwitten 4.83g 5.97g