Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Chocolade dessert

Met Dr. Oetker Pudding Chocolade.

6 porties

eenvoudig 20 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Chocolade dessert

Voor de mousse:

1 zakje Dr. Oetker Pudding Chocolade
750 ml melk
75 g suiker
300 ml room
3 - 4 eetl. suiker
1 zakje Dr. Oetker Klop-Fix
chocolade decoratie naar keuze
50 g witte chocolade

preparation

Bereiding

1

Smelt de witte chocolade, doe deze in een klein spuitzakje en versier hiermee de binnenkant van de dessertglaasjes. Zet de glazen koel.

2

Bereid de chocoladepudding met de melk en de suiker volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Roer de pudding tijdens het afkoelen regelmatig door om te vermijden dat er zich een vel vormt op de pudding.

3

Klop de room met de suiker stijf en schep 2/3 daarvan door de pudding.

4

Doe de crème in de dessertkommetjes en garneer met de achtergehouden slagroom en de chocolade decoratie naar keuze.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Chocolade dessert

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 1390 kJ
332 kcal
641 kJ
153 kcal
Vetten 21.49 g 9.90 g
Koolhydraten 29.34 g 13.52 g
Eiwitten 15.92 g 7.34 g