Flag

Chocolade dessert

6 porties
Gemakkelijk
20
Met Dr. Oetker Pudding Chocolade.
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de mousse
1 zakjeDr. Oetker Pudding Chocolade
750 mlmelk
75 gsuiker
300 mlroom
3 - 4 eetl.suiker
1 zakjeDr. Oetker Klop-Fix
chocolade decoratie naar keuze
50 gwitte chocolade

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Klop-Fix
1

Smelt de witte chocolade, doe deze in een klein spuitzakje en versier hiermee de binnenkant van de dessertglaasjes. Zet de glazen koel.

2

Bereid de chocoladepudding met de melk en de suiker volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Roer de pudding tijdens het afkoelen regelmatig door om te vermijden dat er zich een vel vormt op de pudding.

3

Klop de room met de suiker stijf en schep 2/3 daarvan door de pudding.

4

Doe de crème in de dessertkommetjes en garneer met de achtergehouden slagroom en de chocolade decoratie naar keuze.