Laat de chocolade smelten au bain marie. Splits ondertussen de eieren en klop het eigeel met de suiker. Voeg de gesmolten chocolade toe wanneer het eigeel zich tot een wit geheel heeft gevormd. Klop nadien het eiwit stijf en voeg deze voorzichtig toe aan het chocolademengsel. Klop ook de room half op en meng het onder het mengsel. Verdeel de chocolademousse over vier glazen. Laat de chocoladeglazen 2 uur opstijven in de koelkast.
Maak ondertussen drie marshmallow vast op een prikker, dit vormt het lichaampje van de sneeuwman. Voor de armpjes, breek je de zoutstokjes door het midden. Voeg deze dan toe aan de middelste marshmallow. Doe hetzelfde voor de beentjes en prik de zoute stokjes in de onderste marshmallow. Teken nu nog de ogen, neus en knoopjes op de marshmallows met de Chocoladestiften. Wanneer de chocolademousse klaar is, kan je deze versieren met de sneeuwmannetjes en kokosrasp.
Vergelijkbare recepten
Desserten
Desserten
Desserten