COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.

Chocolade-hazelnotentaart met frambozen

Met de bereiding voor Chocoladetaart van Dr. Oetker.

ongeveer 8 porties

eenvoudig 40 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Chocolade-hazelnotentaart met frambozen

Voor het deeg:

1 bereiding voor Dr. Oetker Chocoladetaart
125 g zachte boter
2 eieren
50 ml water
handvol hazelnoot

Voor de garnering:

1 zakje Dr. Oetker Chocoladeglazuur
125 g frambozen
enkele muntblaadjes
een beetje poedersuiker (optioneel)

preparation

Bereiding

1

Bereid het beslag voor de chocoladetaart en meng er de noten onder.

2

Giet in de bijgevoegde taartvorm en bak de taart zoals aangegeven op de verpakking. Laat de taart 1 uur afkoelen op een rooster en plaats deze daarna 1 uur in de koelkast.

3

Plaats de taart op een bord. Bereid het chocoladeglazuur door het zakje even te verwarmen in heet water. Giet het chocoladeglazuur rijkelijk over de taart.

4

Garneer de taart met de frambozen, werk af met enkele blaadjes munt en bestrooi eventueel met wat poedersuiker.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Chocolade-hazelnotentaart met frambozen

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 1938 kJ
463 kcal
1616 kJ
386 kcal
Vetten 33.09 g 27.57 g
Koolhydraten 34.97 g 29.14 g
Eiwitten 4.12 g 3.44 g