Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Chocolade-hazelnotentaart met frambozen

Met de bereiding voor Chocoladetaart van Dr. Oetker.

ongeveer 8 porties

eenvoudig 40 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Chocolade-hazelnotentaart met frambozen

Voor het deeg:

1 bereiding voor Dr. Oetker Chocoladetaart
125 g zachte boter
2 eieren
50 ml water
handvol hazelnoot

Voor de garnering:

1 zakje Dr. Oetker Chocoladeglazuur
125 g frambozen
enkele muntblaadjes
een beetje poedersuiker (optioneel)

preparation

Bereiding

1

Bereid het beslag voor de chocoladetaart en meng er de noten onder.

2

Giet in de bijgevoegde taartvorm en bak de taart zoals aangegeven op de verpakking. Laat de taart 1 uur afkoelen op een rooster en plaats deze daarna 1 uur in de koelkast.

3

Plaats de taart op een bord. Bereid het chocoladeglazuur door het zakje even te verwarmen in heet water. Giet het chocoladeglazuur rijkelijk over de taart.

4

Garneer de taart met de frambozen, werk af met enkele blaadjes munt en bestrooi eventueel met wat poedersuiker.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Chocolade-hazelnotentaart met frambozen

Per Portie / Stuk Per 100 g / ml
Energie 1938kJ
463kcal
1616kJ
386kcal
Vetten 0g 0g
Koolhydraten 0g 0g
Eiwitten 0g 0g