Flag

Chocolade-hazelnotentaart met frambozen

ongeveer 8 porties
Gemakkelijk
40
Met de bereiding voor Chocoladetaart van Dr. Oetker.
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor het deeg
1 bereiding voorDr. Oetker Chocoladetaart
125 gzachte boter
2eieren
50 mlwater
handvolhazelnoten
Voor de garnering
1 zakjeDr. Oetker Chocoladeglazuur
125 gframbozen
enkelemuntblaadjes
een beetjepoedersuiker (optioneel)

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Chocoladetaart
Picture - Dr. Oetker Chocoladeglazuur
1

Bereid het beslag voor de chocoladetaart en meng er de noten onder.

2

Giet in de bijgevoegde taartvorm en bak de taart zoals aangegeven op de verpakking. Laat de taart 1 uur afkoelen op een rooster en plaats deze daarna 1 uur in de koelkast.

3

Plaats de taart op een bord. Bereid het chocoladeglazuur door het zakje even te verwarmen in heet water. Giet het chocoladeglazuur rijkelijk over de taart.

4

Garneer de taart met de frambozen, werk af met enkele blaadjes munt en bestrooi eventueel met wat poedersuiker.