Flag

Chocolade-ijs met granaatappel

4 porties
Gemakkelijk
20
Fruitig chololade-ijs, eenvoudig gemaakt met de bereiding voor ijs
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor het ijs
250 mlmelk
1granaatappel
100 gchocolade stukjes
Voor de hoorntjes
4ijshoorntjes
1 zakjeDr. Oetker Chocoladeglazuur
30 ghazelnoten fijn gehakt
Om te bestrooien
pistachenoot fijn gehakt

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Chocoladeglazuur
1

Voor het ijs

Giet de koude melk in een mengkom. Voeg de ijsmix  en meng met de elektrische mixer met kloppers (eerst kort op laagste stand, daarna 3 min. op hoogste stand). Meng hieronder de granaatappelpitten en de chocoladestukjes. Het beslag in een diepvriesbestendige bewaardoos gieten, afdekken en ten minste 4 uur bij -18°C invriezen.

2

Voor de ijshoorntjes

Bereid het chocoladeglazuur zoals aangegeven op de verpakking, dip de hoorntjes hierin en bestrooi ze vervolgens met de gehakte hazelnootjes.

3

Om te bestrooien

Laat het ijs ca. 10 min. op kamertemperatuur staan. Verdeel het ijs over de ijshoorntjes en versier ze met de gehakte pistachenootjes.