Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Chocolademousse

Recept van blogster Sarah van Sarah's Little Kitchen tijdens de Dr. Oetker Baking Challenge Dr. Oetker.

6 porties

enige ervaring gewenst 30 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Chocolademousse

Voor de mousse:

200 g melkchocolade
50 g chocolade, puur
2 eieren
100 g suiker
250 g plattekaas
Dr. Oetker Vanille Aroma
vruchten rode
enkele hazelnoot

preparation

Bereiding

1

Laat de chocolade smelten.

2

Klop de suiker op met de eierdooiers. Klop de eiwitten op.

3

Meng de plattekaas, de ei mengsels en de chocolade. Voeg een paar druppels vanille aroma toe. Goed mengen.

4

Verdeel de mousse in de borden en laat opstijven in de koelkast.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Chocolademousse

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 1591 kJ
380 kcal
1243 kJ
297 kcal
Vetten 17.53 g 13.69 g
Koolhydraten 43.36 g 33.88 g
Eiwitten 9.41 g 7.35 g