Een charlottevorm of ronde schaal met bolle bodem met plasticfolie bekleden en de bodem met de gehalveerde aardbeien bedekken.
De platte kaas met de suiker, de vanillesuiker, het rumaroma, het citroensap en de aardbeienpuree goed vermengen. De gelatine 5 minuten in ruim koud water weken, uitknijpen en al roerend verwarmen tot de gelatine volledig is opgelost (niet koken). De opgeloste en tot kamertemperatuur afgekoelde gelatine door het platte kaasmengsel roeren.
De vorm met wat van het platte kaasmengsel vullen, de lange vingers met de gesuikerde kant naar buiten dicht naast elkaar tegen de zijkant zetten en het resterende kwarkmengsel in de vorm gieten. De bovenkant met de overige lange vingers afdekken en de vorm ca. 3 uur in de koelkast zetten.
De Taartina met het vruchtensap volgens de aanwijzingen bereiden. De charlotte op een plat bord storten (plasticfolie verwijderen) en de iets afgekoelde Taartina over de bovenkant gieten. De slagroom met de suiker en de Klop-Fix stijf slaan, in een spuitzak met klein kartelmondje overdoen en hiermee de charlotte garneren.
Vergelijkbare recepten
Desserten
Desserten