Houd een stuk fondant zo groot als een noot aan de kant. Kleur de rest van de fondant met de rode kleurstof. Verdeel de rode fondant in 10 gelijke stukken. Vorm van 8 stukken een bol en maak hiervan vervolgens kegels van ongeveer 5 cm lang. Druk de dikke uiteindes plat met een mes om de hoedjes te vormen.
Vorm van de 2 overgebleven delen rode fondant acht gelijke bolletjes. Vorm deze tot rolletjes van 4 cm lengte en snij deze in twee om de voeten te vormen.
Vorm van de niet gekleurde fondant 8 kleine bolletjes voor de neuzen.
Laat het glazuur smelten. Snij de bananen in 4 gelijke stukken. Dip de bananen in het glazuur met behulp van 2 vorken en zet ze op een stuk keukenpapier.
Versier de banaan onmiddelllijk (op het nog vloeibare glazuur) met het hoedje, de neus en de voetjes.
Vergelijkbare recepten
Desserten
Desserten
Desserten