Klop de eigelen op met de bloemsuiker, de Gevanillineerde suiker en het water. Klop de eiwitten stijf en roer deze voorzichtig onder de eigeelmassa. Zeef de bloem erover, doe er boter bij en roer alles goed. Verdeel de massa gelijkmatig in een ingevette, met bloem bestrooide bakvorm (30 x 35 cm). Zet de vorm in het onderste gedeelte van de voorverwarmde oven.
Laat de gelatine even inweken zoals vermeld op de verpakking. Meng de yoghurt met de suiker, de zoete witte wijn en de geraspte citroenschil. Verwarm nu de gelatine met 5 eetlepels van het "yoghurt - zoete wijn - mengsel" en roer alles goed door elkaar. Klop de slagroom stijf en schep deze eronder.
Dep de perziken af en vang het sap op. Verdeel de perziken over de taart, snijd de aardbeien in schijfjes en leg ze als bloemblaadjes rond de perziken. Bereid de Taartina zoals vermeld op de verpakking en bestrijk daarmee de vruchten. Zet alles in de koelkast.
Roer het glazuur glad, doe er de rum bij en giet alles in een spuitzak. Spuit dit nu als ogen en mond op de perziken.
Elektrische oven: 200 °C (voorverwarmen) / Gasoven: stand 4 (voorverwarmen) / Baktijd: ongeveer 15 minuten
Vergelijkbare recepten
Desserten
Desserten
Desserten