Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Fruitige Biscuit met Banketbakkersroom

Met de Dr. Oetker Bereiding voor Biscuit en Banketbakkersroom

12 - 15 porties

enige ervaring gewenst 25 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Fruitige Biscuit met Banketbakkersroom

Voor de bereiding:

1 bereiding voor Dr. Oetker Biscuit
1 bereiding voor Dr. Oetker Banketbakkersroom
4 eieren
1 l melk
confituur van rode vruchten
1 zakje Dr. Oetker Gebaksglazuur

preparation

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 160°C.

2

Bereid en bak de Biscuit zoals aangegeven op de verpakking.

3

Bereid de Banketbakkersroom zoals aangegeven op de verpakking en plaats deze ca. 15 min. in de koelkast.

4

Laat de Biscuit afkoelen en snijd deze daarna horizontaal door midden. Plaats het bovenste deel op een apart bord. Verspreid eerst de confituur volledig over het onderste deel van de Biscuit. Bedek de confituur daarna rijkelijk met een laag Banketbakkersroom. Plaats daarna het bovenste deel van de Biscuit opnieuw zachtjes op de Banketbakkersroom.

5

Bereid de Gebaksglazuur zoals aangegeven op de verpakking. Verspreid het glazuur daarna over de bovenkant dan de biscuit. Voeg enkele rode vruchten toe voor de garnering.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Fruitige Biscuit met Banketbakkersroom

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 544 kJ
130 kcal
402 kJ
96 kcal
Vetten 4.33 g 3.18 g
Koolhydraten 15.84 g 11.65 g
Eiwitten 4.53 g 3.33 g