COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.

Heerlijke brownie spookjes

(0)
0 0 5
Wat vind jij van dit recept? Bedankt voor je mening
    (Niet echt mijn smaak)
    (Kan beter)
    (Goed)
    (Leuk)
    (Heerlijk!)

Schattige brownie spookjes maak je in een handomdraai

8 - 10 stukken

enige ervaring gewenst 40 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Heerlijke brownie spookjes

Voor de brownies:

1 bereiding voor Dr. Oetker Brownies
100 g boter
50 ml water
3 eieren

Voor de spookjes:

1 zakje Dr. Oetker Gebaksglazuur
marshmallows (witte)
1 verpakking Dr. Oetker Chocoladestiften

preparation

Bereiding

1

Brownies bakken

Maak de Brownies zoals aangegeven staat op de verpakking. Laat na het bakken de brownies goed afkoelen.

2

Snij de brownies in blokjes. Je kunt ongeveer 8 to 10 blokjes maken.

3

Bereid het gebaksglazuur zoals aangegeven op de verpakking en doe een beetje hiervan op elke brownies. Druk hierop telkens een marchmallow en laat het even drogen. 

4

Verwarm het chocoladeglazuur volgens de aanwijzingen op het pakje. Laat het iets afkoelen zodat het wat dikker wordt. Zo krijg je een mooi stroperig effect.

5

Giet het gebaksglazuur heel rustig vanaf de bovenkant van de marshmallow. Nu druipt het heel langzaam langs je marshmallow naar beneden richting de brownie. Zorg dat de gehele marshmallow bedekt is met glazuur. Zet de brownies spookjes daarna even in de koelkast.

6

Haal de brownies uit de koelkast. Vorm de ogen en de mond met de chocoladestiften.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Heerlijke brownie spookjes

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 1495 kJ
357 kcal
1344 kJ
321 kcal
Vetten 20.58 g 18.54 g
Koolhydraten 37.56 g 33.84 g
Eiwitten 3.58 g 3.23 g