Flag

Heerlijke brownie spookjes

8 - 10 stukken
Gemiddeld
40
Schattige brownie spookjes maak je in een handomdraai
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de brownies
1 bereiding voorDr. Oetker Brownies
100 gboter
50 mlwater
3eieren
Voor de spookjes
1 zakjeDr. Oetker Gebaksglazuur
marshmallows (witte)
1 verpakkingDr. Oetker Chocoladestiften

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Brownies
Picture - Dr. Oetker Gebaksglazuur
Picture - Dr. Oetker Chocoladestiften
1

Brownies bakken

Maak de Brownies zoals aangegeven staat op de verpakking. Laat na het bakken de brownies goed afkoelen.

2

Snij de brownies in blokjes. Je kunt ongeveer 8 to 10 blokjes maken.

3

Bereid het gebaksglazuur zoals aangegeven op de verpakking en doe een beetje hiervan op elke brownies. Druk hierop telkens een marchmallow en laat het even drogen. 

4

Verwarm het chocoladeglazuur volgens de aanwijzingen op het pakje. Laat het iets afkoelen zodat het wat dikker wordt. Zo krijg je een mooi stroperig effect.

5

Giet het gebaksglazuur heel rustig vanaf de bovenkant van de marshmallow. Nu druipt het heel langzaam langs je marshmallow naar beneden richting de brownie. Zorg dat de gehele marshmallow bedekt is met glazuur. Zet de brownies spookjes daarna even in de koelkast.

6

Haal de brownies uit de koelkast. Vorm de ogen en de mond met de chocoladestiften.