Flag

Platte kaas dessert met blauwe bosbessen

4 porties
Gemakkelijk
20
voor 4 personen
Ingrediënten
Bereiding
Baktips
Als variatie kunt u in plaats van blauwe bosbessen ook frambozen, braambessen, rode bosbessen, aalbessen of rozijnen gebruiken.
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor het dessert
250 gbosbessen
250 ghalfvolle plattekaas
125 groom
50 gsuiker
1 eetl.citroensap
2 zakjesDr. Oetker Bourbon Vanille Suiker
80 mlmelk
1 bereiding voorDr. Oetker Slagschuim

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Bourbon Vanille Suiker
Picture - Dr. Oetker Slagschuim
1

Was de blauwe bosbessen, laat ze uitlekken en verwijder de steeltjes. Pureer in de mixer en vermeng met de suiker, de Bourbon vanillesuiker, het citroensap, de platte kaas en de zure room. Vul hiermee de dessertschaaltjes.

2

Klop de Slagschuim volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Versier de crème met de slagroom en enkele bosbessen.

Baktips

  • Als variatie kunt u in plaats van blauwe bosbessen ook frambozen, braambessen, rode bosbessen, aalbessen of rozijnen gebruiken.