Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Romig koffie dessert

Met Dr. Oetker Pudding Chocolade.

6 porties

eenvoudig 20 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Romig koffie dessert

Voor de mousse:

1 zakje Dr. Oetker Pudding Chocolade
750 ml melk
75 g suiker
2 eetl. oploskoffie
250 ml room
3 - 4 eetl. suiker

preparation

Bereiding

1

Bereid de chocoladepudding met de melk en de suiker volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Schep er dan de oploskoffie door. Roer de pudding tijdens het afkoelen regelmatig door om te vermijden dat er zich een vel vormt op de pudding.

2

Klop de room met de suiker stijf en schep 2/3 daarvan door de pudding.

3

Doe de crème in de dessertkommetjes en garneer met de achtergehouden slagroom en de chocolade koffieboontjes.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Romig koffie dessert

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 1181 kJ
282 kcal
595 kJ
142 kcal
Vetten 17.03 g 8.56 g
Koolhydraten 27.19 g 13.66 g
Eiwitten 13.75 g 6.91 g