Flag

Yoghurtcrème

8 porties
Gemakkelijk
20
decoratie van gebak
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de yoghurtcrème
250 mlyoghurt, halfvol
80 gsuiker
sap van 2 citroenen
1 zakjeDr. Oetker Bourbon Vanille Suiker
6 blaadjesDr. Oetker Gelatine
100 mlwater
250 mlslagroom

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Bourbon Vanille Suiker
Picture - Dr. Oetker Gelatine
1

Roer de yoghurt, de suiker, het citroensap en de vanillesuiker door elkaar.

2

Meng de gelatine en water in een steelpan en alles al roerend verwarmen tot de gelatine is opgelost.

3

Laat het gelatinemengsel iets afkoelen en roer  het vervolgens door het yoghurtmengsel.

4

Sla de slagroom stijf en meng deze onder de yoghurt.