Flag

Aardbei-frambozenconfituur

6 - 8 potjes
Gemakkelijk
20
zalig zomers
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de confituur
600 gaardbeien
400 gframbozen
1 zakjeDr. Oetker Bourbon Vanille Suiker
6 druppelsDr. Oetker Vanille Aroma
1 verpakkingDr. Oetker Gelfix Geleisuiker

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Bourbon Vanille Suiker
Picture - Dr. Oetker Vanille Aroma
Picture - Dr. Oetker Gelfix Geleisuiker
1

Was de aardbeien en de frambozen, laat ze afdruppen, verwijder de stelen en snijd de aardbeien in kleine stukjes. Weeg 600 g aardbeien en 400 g frambozen af.

2

Doe de vruchten samen met Dr. Oetker Vanillesuiker Bourbon in een kookpot. Roer de Gelfix 2:1 Geleisuiker vervolgens onder de vruchtenmassa. Breng dit onder voortdurend roeren aan de kook, laat het minstens 3 minuten al roerend doorkoken en neem het hierna van de kookplaat. Eventueel schuim verwijderen en direct in de glazen gieten tot ze tot aan de rand gevuld zijn. Sluit de confituurglazen af met Twist-off-deksel®, draai ze om en laat ze 5 minuten zo staan.