Bereid 1 zakje Chocolademousse zoals aangegeven op de verpakking.
Plaats het rooster in het midden van de oven. Verwarm de oven voor.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Bereid de Chocoladecake zoals aangegeven op de verpakking. Verdeel het deeg over een springvorm met een doorsnede van ca. 17 cm.
Plaats de vorm in de oven. Prik na 40 min. met een mes in het midden van de cake. De cake is klaar wanneer er geen deeg meer aan het mes kleeft. Is het deeg nog altijd vloeibaar, bak dan nog enkele minuten verder en controleer regelmatig.
Baktijd: ongeveer 40 Minuten
Laat de cake 10 min. rusten, haal hem uit de vorm en laat hem ca. 1 uur afkoelen op een rooster.
Snij vervolgens de chocoladecake horizontaal middendoor.
Smeer de bovenzijde van de onderste laag in met chocolademousse. Plaats daarna beide delen van de chocoladecake weer op elkaar.
Werk af met chocoladeglazuur en rode bessen.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken