elektrische oven ca. 160° C heteluchtoven ca.140° Baktijd: ca. 30 minuten
Plaats de 12 vormpjes op een bakplaat. Verwarm de oven voor zoals aangegeven. Roer de oploskoffie door de 75 ml melk. Giet de Cupcakes deegmix in een kom, voeg de zachte boter, de eieren en de melk met koffie toe. Klop alles gedurende ca. 1 minuut met de elektrische klopper terwijl je de snelheid tot het maximum opdrijft. Het deeg moet glad zijn. Vul de 12 vormpjes voor 2/3. Plaats de bakplaat in het midden van de oven en laat gedurende ca. 30 minuten bakken. Laat de cupcakes afkoelen op een rooster.
Serveer de cupcake origineel in een kopje. Roer de inhoud van een zakje Slagschuim door 80 ml koude melk. Klop met de elektrische klopper tot stevige massa. Blijf gedurende ca. 4 minuten kloppen. Doe de Slagschuim in een spuitzak en versier hiermee de cupcakes. Bestrooi met wat cacaopoeder en leg een chocoladering Regenboogfantasie bovenop de Slagschuim.
Voeg 1 koffielepel van oploskoffie toe aan de melk die u gebruikt voor de Klop-Klop.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken