
Frambozensterren
Ingrediënten
Bereiding:
Elektrische oven: 170°C Heteluchtoven: 150°C Gasoven: stand 2 Baktijd: 15 minuten
Verwarm de oven voor. Meng en zeef de Bloem en Backin boven een beslagkom. Voeg de overige ingrediënten van het deeg toe. Kneed het geheel door met een mixer met deeghaken tot een soepel deeg. Plaats het deeg 1 uur in de koelkast.
Vorm van het deeg een rol. Rol het deeg uit tot een dikte van 2mm. Steek met behulp van een stervormig uitstekertje sterren uit het deeg. Bij de helft van de uitgestoken sterren steekt u in het midden een kleine ster uit. Leg de deegplakjes op een ingevette bakplaat. Plaats de bakplaat in het midden van de oven.
Bestrooi de nog warme sterren, waar een kleine ster is uitgestoken, met poedersuiker. Bestrijk de andere sterren met frambozenconfituur zodra deze zijn afgekoeld. Leg de met poedersuiker bestrooide sterren, met de poedersuiker naar boven, op de met frambozenconfituur bestreken sterren.
Vergelijkbare recepten
Gelijkaardige recepten

Kersttaart - rendier

Spinnenwebtaart

Brioche monsters

Appeltaart met amandelen

Focaccia

Frangipanetaartjes
