Elektrische oven: 180°C (voorverwarmen) Gasoven: stand 3 (voorverwarmen) Baktijd: ongeveer 15 minuten
Meng de ingrediënten voor het deeg in de aangegeven volgorde mengen met de mixer tot een glad deeg. Plaats het deeg gedurende 1 uur in de koelkast. Vorm van het deeg een rol en snijd deze in schijfje van ongeveer 4 cm dik. Vorm van elke schijfje een bolletje en leg deze op een met bakpapier belegde bakplaat (een beetje afstand bewaren tussen elke bolletje). Schuif de bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven.
Laat de witte en bruine chocolade elk in een andere kookpot smelten au bain marie. Neem de kookpotten van het vuur en laat deze al roerend tot kamertemperatuur afkoelen. Dompel de koekjes afwisselend in de witte en de bruine chocolade en leg ze op een stuk bakpapier.
Vul een spuitzakje met de overgebleven witte chocolade en eentje met de overgebleven bruine chocolade en vorm hiermee de ogen en de mond van de gezichtjes.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken