Homemade brownie
Vet een ovenschaal in met boter (of Dr. Oetker Bakspray) en bedek deze met bakpapier.
Verwarm de oven voor.
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Positie rooster: Middelste deel
Meng de boter tot een gladde massa en voeg geleidelijk aan al roerend de suiker, vanillesuiker en zout toe.
Voeg de eieren één voor één toe en meng met een mixer op het hoogste niveau gedurende 1 min.
Smelt 250 g pure chocolade au bain-marie. Roer de gesmolten chocolade door de massa. Voeg daarna de bloem, Backin en cacao toe.
Giet het deeg in de ovenschaal en plaats deze op het rooster in het midden van de oven. Laat gedurende 30 min. bakken.
Baktijd
30 min
Haal de brownie uit de ovenschaal en laat afkoelen.
Vergelijkbare recepten
Gelijkaardige recepten

Dennenappelcake

Limoenrol met zure room

Kerststronk met chocolade en kastanjes

Glutenvrije pompoenrepen

Paashaas cupcakes

Romige Fruittaart

Frangipanetaartjes met bladerdeeg

Heerlijke brownie spookjes
