Flag

Homemade brownie

16 stukken
Gemiddeld
30
Lekkere zoete zelfgemaakte brownie.
Ingrediënten
Bereiding
Baktips
Teken enkele hartjes met de Dr. Oetker Chocoladestiften op de Brownies.
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor het beslag
200 gzachte boter
125 gsuiker
1 zakjeDr. Oetker Bourbon Vanille Suiker
snufjezout
3eieren
½ zakjeDr. Oetker Backin Bakpoeder
50 gcacaopoeder
250 gchocolade, puur
75 gbloem

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Bourbon Vanille Suiker
Picture - Dr. Oetker Backin Bakpoeder
1

Vet een ovenschaal in met boter (of Dr. Oetker Bakspray) en bedek deze met bakpapier.

2

Verwarm de oven voor.

Positie rooster: Middelste deel

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C

Temperatuur heteluchtoven: 160 °C

3

Meng de boter tot een gladde massa en voeg geleidelijk aan al roerend de suiker, vanillesuiker en zout toe.

4

Voeg de eieren één voor één toe en meng met een mixer op het hoogste niveau gedurende 1 min.

5

Smelt 250 g pure chocolade au bain-marie. Roer de gesmolten chocolade door de massa. Voeg daarna de bloem, Backin en cacao toe.

6

Giet het deeg in de ovenschaal en plaats deze op het rooster in het midden van de oven. Laat gedurende 30 min. bakken.

Baktijd: 30 Minuten

7

Haal de brownie uit de ovenschaal en laat afkoelen. 

Baktips

  • Teken enkele hartjes met de Dr. Oetker Chocoladestiften op de Brownies.