
Messy Layered cake
Ingrediënten
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 160°C.
Bereid en bak de Biscuit zoals aangegeven op de verpakking. Voeg het Vanille Aroma en het amandelpoeder toe. Herhaal dit een tweede keer
Bak de 2 biscuits in de oven.
Elektrische oven: 160°C // Hete lucht: 150°C // baktijd: ca. 30 min.
Bereid de Banketbakkersroom zoals aangegeven op de verpakking en voeg de Vanille Suiker en de zaadjes van de Vanillestokjes toe. Plaats deze ca. 15 min. in de koelkast.
Laat de Biscuit afkoelen. Verspreid de Banketbakkersroom op een biscuit. Plaats daarna de tweede Biscuit op de Banketbakkersroom.
Bereid het Gebaksglazuur zoals aangegeven op de verpakking. Verspreid het glazuur daarna over de bovenkant dan de biscuit. Voeg enkele rode vruchten en amandelschilffers toe.
Vergelijkbare recepten
Gelijkaardige recepten

Gin tonic cake met peer

Cuberdon cupcakes

Biscuit met vanille, citroen, kiwi en mango

Citroen en rood fruit taart

Meringueboompjes

Mini pannenkoekjes met fruit
