Bekleed de bakplaat met een vel bakpapier en voorzie een bakvorm (20 × 30 cm). Verwarm de oven voor.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 170 °C
Temperatuur heteluchtoven: 150 °C
Smelt de chocolade au bain-marie.
Meng de boter met een mixer tot een romige crème. Voeg geleidelijk suiker en zout toe tot een glad mengsel.
Roer de gesmolten chocolade erdoor. Voeg de eieren één na één toe en meng tot een glad geheel.
Meng de bloem met het bakpoeder en spatel dit voorzichtig door het chocolademengsel.
Verdeel het deeg gelijkmatig over de bakvorm en strijk het oppervlak glad. Zet deze in het midden van de voorverwarmde oven en bak gedurende ca. 25 minuten.
Positie rooster: In het midden
Baktijd: 25 Minuten
Haal de cake uit de oven en laat afkoelen.
Smelt de chocolade au bain marie en giet deze over de gebakjes. Bestrooi met het suikerstrooisel voordat de chocolade hard wordt.
Smakelijk!
#BakeWithDrOetker
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken