Flag

Pina-Colada mousse

10 porties
Gemakkelijk
40
Verrassend en fris
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de mousse
200 mlkokosmelk
2 flaconsDr. Oetker Rumaroma
70 gsuiker
125 mlmelk
2 bereidingen voorDr. Oetker Flan Vanille
250 mlroom
Voor de saus
1ananas (middelgroot - geschild)
Voor het bestrooien
een beetjekokosrasp

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Rumaroma
Picture - Dr. Oetker Flan Vanille
1

Voor de crème

Meng de kokosmelk met het aroma en de suiker en breng aan de kook. Meng de melk met de flan, giet het geheel in de kokende kokosmelk en haal van het fornuis. Klop de room op en meng deze voorzichtig en snel onder de nog warme puddingmassa. Vul de vormpjes (met koud water uitspoelen) met de pudding en laat een nachtje afkoelen in de koelkast.

2

Voor de saus

Verwijder voor de saus de stronk van de ananas. Snijd 1/3 van de ananas in kleine stukjes en pureer de rest. Maak de puddinkjes met een spits mes los van de vormpjes en stort het voorzichtig op een bord.

3

Voor de versiering

Versier het bord met de stukjes ananas en de saus en bestrooi met kokosrasp.