Flag

Sinaasappelhartjes

20 stukken
Gemakkelijk
20
Recept voor 20 hartjes, om uit te delen of zelf van te genieten.
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor het deeg
125 gwalnoten fijngemalen (of amandelen)
250 gsuiker
3eiwitten
Voor het bestrijken
3 eetl.sinaasappelmarmelade (warm)
Voor het glazuur
125 gDr. Oetker Chocoladeglazuur

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Chocoladeglazuur
1

Doe de gemalen noten, de suiker en de eiwitten in een keteltje en verwarm het geheel al roerend au bain-marie (ongeveer 50 °C). Neem het keteltje uit het warmwaterbad en laat het geheel al roerend afkoelen. Doe het geheel in een spuitzak met een kleine mond en vorm hiermee hartjes op een met bakpapier belegde bakplaat. Schuif de bakplaat in de onderste helft van de voorverwarmde oven.

Baktijd: ongeveer 12 Minuten

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: ongeveer 160 °C

Temperatuur heteluchtoven: ongeveer 140 °C

2

Bestrijk de hartjes met de sinaasappelmarmelade en laat ze afkoelen. Bereid het glazuur volgens de handleiding op de verpakking en dompel de hartjes hierin.