Flag

Spooktaart

12 stukken
Gemiddeld
60
Deze spooktaart mag zeker niet ontbreken op je Halloween tafel.
Ingrediënten
Bereiding
Baktips
Om de taart nog lekkerder te maken, kan je deze voor het decoreren, horizontaal doorsnijden en vullen met bijvoorbeeld abrikozenconfituur.
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de taart
1 bereiding voorDr. Oetker Biscuit
4eieren
50 mlmelk
Voor de halloweendecoratie
1 - 2 zakjesDr. Oetker Chocoladeglazuur
Dr. Oetker Rolfondant wit
Dr. Oetker Topping Vanille
Dr. Oetker Kleurstoffen

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Biscuit
Picture - Dr. Oetker Chocoladeglazuur
Picture - Dr. Oetker Topping Vanille
Picture - Dr. Oetker Kleurstoffen
1

Maak de Dr. Oetker Bereiding voor Biscuit klaar zoals aangegeven op de verpakking. Gebruik hier een springvorm met 17cm doorsnede zodat je een hogere taart krijgt. Laat de biscuit gedurende 40 minuten afkoelen.

Baktijd: 30 - 35 Minuten

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 160 °C

Temperatuur heteluchtoven: 150 °C

2

Decoratie

Verwarm de Dr. Oetker Chocolade Glazuur, zoals aangegeven op de verpakking. Bedek hiermee de biscuit volledig met behulp van een mes.

3

Kleur de Dr. Oetker Rolfondant oranje met de kleurstoffen en rol deze uit tot een lapje. Steek hier verschillende rondjes uit om je taart mee te bekleden. Breng  de rondjes aan op de zijkant van de taart.

4

Kneed Dr. Oetker Topping goed door tot deze vloeibaar wordt. Om de mooie dikke spoken te vormen gebruik je de topping zonder spuitmondje. Werk de spoken af met kleine bolletjes Dr. Oetker Rolfondant voor de ogen.

Baktips

  • Om de taart nog lekkerder te maken, kan je deze voor het decoreren, horizontaal doorsnijden en vullen met bijvoorbeeld abrikozenconfituur.