Laat de boter smelten en even afkoelen. Dit gaat ervoor zorgen dat de noten niet onderdaan in de vorm vallen tijdens het bakken.
Neem de kom met gesmolten boter en voeg de eieren, de suiker, de bloem, de bakpoeder Backin en het Amandel aroma toe.
Laat 10 minuten rusten op kamertemperatuur en voeg dan de noten mix toe.
Vet de bakvorm in en besprenkel met amandelschilfers. Indien je geen kransvorm hebt neem dan een ronde bakvorm en plaats een kleine vuurvaste kom in het midden.
Doe het beslag in de bakvorm. Bak 45 min in een voorverwarde oven op 180°C. Laat de krans afkoelen.
Baktijd: 45 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Maak de gebaksglazuur zoals aangeven op de verpakking. Haal de krans uit de bakvorm en verdeel het gebaksglazuur zo over de krans. Werk af met rode besjes.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken