1 moule rond de 18 cm.
Verwarm de oven voor op 160°C. Neem de springvorm en vet in met de Bakspray.
Bereid de biscuit met de eieren en de melk zoals aangegeven op de verpakking. Giet het beslag in de springvorm met 18 cm doorsnede. Bak ca. 40 min.
Meng de mascarpone met 2 eetlepels slagroom. Klop de resterende slagroom met de suiker, Vanillesuiker, Klop-Fix, zout en een paar druppels rode kleurstof.
Voeg de opgekopte slagroom toe. Klop het geheel nog kort door tot alles gemengd is.
Was de aardbeien en verwijder de steeltjes. Snij de aardbeien in fijne sneetjes.
Snij de afgekoelde biscuit horizontaal in 3 gelijke delen.
Leg het onderste deel op een bord. Bedek de bodem met een laag slagroom en strijk deze glad. Bedek daarna met sneetjes aardbei.
Leg de volgende schijf biscuit erbovenop. Druk ze heel voorzichtig aan. Bedek opnieuw eerst met slagroom, daarna met sneetjes aardbei. Leg het bovenste deel van de biscuit erbovenop. Bedek de taart met een laagje slagroom. Strijk mooi glad met behulp van een spatel. Doe de resterende slagroom in een spuitzak en versier de taart (vorm kleine bloemen op en rond de taart).
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken