Flag

Venkelsalade met sinaasappel

2 porties
Gemakkelijk
20
Originele en fruitige salade, verfrissend in de zomer en ideaal bij een lekkere pizza
Ingrediënten
Bereiding
Baktips
Servez cette salade en accompagnement d'une pizza Ristorante Quattro Formaggi
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Ingrediënten
100 ggeschaafde amandelen
venkel
3sinaasappels
een beetjepeterselie plat
een beetjepaprika
1citroen
3 eetl.olijfolie
1 koffiel.wijnazijn

Gemaakt met:

1

1.

Bak de reepjes amandelschilfers in een pan bruin zonder vet toe te voegen om ze te roosteren en hak de peterselie fijn.

2

2.

Snijd de venkelbollen met een mandoline. Schil de sinaasappels met een mes om de witte schil te verwijderen. Snijd vervolgens de venkel in schijfjes.

3

3.

Combineer de venkel, sinaasappel, peterselie en amandelen en kruid naar wens.

4

4.

Bereid de vinaigrette door het citroensap, de azijn en de olie te mengen. Giet het geheel over de salade, meng en serveer!

Baktips

  • Servez cette salade en accompagnement d'une pizza Ristorante Quattro Formaggi