COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.

Altijd de heerlijkste pannenkoeken

Pannenkoeken zijn altijd een goed en lekker idee! Dankzij Dr. Oetker kan je er zelfs heerlijk mee variëren. En met deze tips heb je altijd geslaagde pannenkoeken.

Het invetten van de pan

Voordat je begint te bakken, vet je de pan best gelijkmatig in. Laat de vetstof ook goed heet worden. Gebruik eventueel een (bak)borstel.

De juiste temperatuur

Om na te gaan of je pan de juiste temperatuur heeft, laat je er best enkele waterdruppels in vallen. Springen ze rond, dan kan je beginnen bakken! Om aanbakken te vermijden, draai je het vuur wat lager tijdens het bakken.

Het bakken

De pannenkoek omdraaien? Dat doe je pas wanneer de bovenkant niet meer vloeibaar is en de randjes bruin kleuren. Zo zijn al je pannenkoeken altijd een succes!