Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Altijd de heerlijkste pannenkoeken

Pannenkoeken zijn altijd een goed en lekker idee! Dankzij Dr. Oetker kan je er zelfs heerlijk mee variëren. En met deze tips heb je altijd geslaagde pannenkoeken.

Het invetten van de pan

Voordat je begint te bakken, vet je de pan best gelijkmatig in. Laat de vetstof ook goed heet worden. Gebruik eventueel een (bak)borstel.

De juiste temperatuur

Om na te gaan of je pan de juiste temperatuur heeft, laat je er best enkele waterdruppels in vallen. Springen ze rond, dan kan je beginnen bakken! Om aanbakken te vermijden, draai je het vuur wat lager tijdens het bakken.

Het bakken

De pannenkoek omdraaien? Dat doe je pas wanneer de bovenkant niet meer vloeibaar is en de randjes bruin kleuren. Zo zijn al je pannenkoeken altijd een succes!