Verwarm de oven zoals hieronder aangegeven. Plooi de bakvorm volgens de instructies.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 160 °C
Temperatuur heteluchtoven: 140 °C
Doe de beslagmix in een beslagkom. Voeg er de boter, de eieren en het water aan toe. Meng het geheel met een elektrische klopper op de laagste stand tot een glad beslag. Giet het beslag in een bakvorm.
Zet de vorm in het midden van de oven en laat ca. 35 min. bakken. Prik ter controle met een mespunt in het midden van de brownie. Blijft het beslag er lichtjes aan kleven, dan is de brownie klaar! Is het beslag nog altijd vloeibaar, bak dan nog enkele minuten verder.
Laat de brownie afkoelen en vouw de zijkanten van de bakvorm open.
Snijd de brownies in 16 gelijke stukken.
Rol de witte rolfondant uit en snijd rechthoeken die zo groot zijn als de browniestukjes. Plak nadien met behulp van de chocoladepasta de stukjes rolfondant op de brownies.
Snijd smalle stukjes uit de rolfondant om de kraagjes van hemden te maken. Plak deze vast met wat water. Teken tot slot met de schrijfstiften stropdassen op de hemden.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken