
Smelt 40 g boter samen met 40 g witte chocolade.
Maal de speculaas fijn en meng met het gesmolten boter/chocolademengsel.
Bekleed de binnenkant van de ringen met rhodoïdfolie.
Verdeel het speculaasmengsel over de bodem van elke ring en zet in de diepvries.
Week de gelatineblaadjes in een kom met koud water.
Smelt 65 g witte chocolade met 25 g room au bain-marie.
Haal van het vuur en voeg de geweekte gelatine toe.
Meng in een kom de roomkaas met suiker, citroenzeste en citroensap.
Voeg beide mengsels samen.
Roer er het Bourbon Vanille-extract door.
Giet het mengsel op de bodem en laat minstens 6 uur opstijven in de koelkast.
Haal de ringen weg en werk af met een trosje rode bessen en enkele sterretjes uit de doos Regenboogfantasie.
Vergelijkbare recepten

Bakken

Bakken

Bakken