Verwarm de oven voor. Vet de springvorm in met Bakspray.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 200 °C
Temperatuur heteluchtoven: 180 °C
Meng de bloem, het zakje Backin bakpoeder, de suiker, de boter en het ei tot een glad deeg.
Rol de helft van het deeg uit en bedek er de ingevette springvorm mee. Bak 12 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rooster.
Baktijd: 12 Minuten
Doe hetzelfde met het resterende deeg, maar snij het deeg in 8 taartstukken vóór het bakken. Laat opnieuw afkoelen.
Baktijd: 12 Minuten
Week de gelatineblaadjes 15 minuten in koud water.
Verwarm de frambozen en plet ze wat fijn met behulp van een vork. Voeg de uitgeknepen blaadjes gelatine toe en roer goed door.
Giet daarna de plattekaas in een kom, en voeg 1 zakje Bourbon vanillesuiker en 100 g suiker toe. Meng er het frambozenmengsel onder. Voeg tenslotte de bosbessen toe.
Leg de voorgesneden koekbodem in de springvorm. Giet er de vulling over. Bedek met de tweede koekbodem en laat minstens 3 uur opstijven in de koelkast.
Haal de cheesecake uit de koelkast. Maak de springvorm los, leg een bord op de cheesecake en draai om. Verwijder de bodem van de springvorm en bestrooi met poedersuiker.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken