Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de oven voor op 180°C. Leg een bakpapier op een bakplaat.
Bereid het deeg van de Dr. Oetker Biscuit zoals aangegeven op de verpakking. Doe een beetje deeg in een kleine kom en meng dit met 5-6 druppels Rode Dr. Oetker kleurstof tot je een mooie rode kleur krijgt. Breng het resterende deeg op smaak met 6 druppels Dr. Oetker Amandelaroma.
Doe het rode deeg in een spuitzak en vorm hiermee ronde stippen op het bakpapier en bedek met de rest van het deeg. Zorg ervoor dat het deeg gelijkmatig verspreid is. Dit moet een laag zijn van ongeveer 1 cm dik.
Bak het deeg gedurende 8 a 10 min. op 180 ° C. Neem de biscuit uit de oven en schuif deze met het bakpapier op een vochtige koekenhanddoek.
Bereid de Dr. Oetker Banketbakkersroom zoals aangegeven op de verpaking.
Strijk de banketbakkersroom uit over biscuit en leg hier en daar een framboos. Laat hierbij een rand van 2 cm langs de langs zijde van de biscuit. Rol op de biscuit met behulp van het bakpapier en op druk deze stevig aan. Omwikkel de biscuit met plastiekfolie. Laat minstens 3 uur rusten in de koelkast.
Snij de uiteinden van de rol zo dat je mooi de binnenkant kan zien.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken