Verwarm de oven voor op 180 ° C.
Neem de chocolade en voeg 3 eetlepels melk toe. Laat het geheel smelten. Voeg de gesmolten boter toe en meng tot het mengsel glad is.
In een grote kom, klop de eieren en de suiker tot schuim. Voeg de bloem en de Backin toe, blijven mengen. Voeg vervolgens het chocolade mengsel toe en meng tot het deeg mooi glad is.
Verdeel het beslag gelijkmatig in 16 kleine cupcake vormpjes. Indien je over een cupcake bakvorm beschikt kan je deze gebruiken. Bak 25 min.
Bereid ondertussen het glazuur zoals aangegeven op de verpaking.
Bedek de 16 cakes met een laagje glazuur en zet ze 10 min in de koelkast.
Giet de melk in een kom en voeg een zakje Vanille Suiker en een zakje slagschuim toe. Meng het geheel tot een mooi, stevig schuim.
Zorg ervoor dat de chocoladeglazuur voldoende is afgekoeld. Verdeel de slagroom over de cupcakes met behulp van een spuitzak (vorm een spiraal op de top van elke kleine cake) en bestrooi met Chocofantasie decoratie.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken