Dompel de gelatineblaadjes in een grote kom met koud water.
Breng de frambozencoulis en de suiker aan de kook. Voeg de uitgelekte gelatineblaadjes hierbij en meng tot ze volledig zijn opgelost. Giet in een lage vorm (zodat je twee harten kan snijden van dezelfde grootte als de taartbodem) en zet 4 uur in de koelkast.
Verwarm de oven voor.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Zeef de bloem en de Backin in een kom. Maak een kuiltje in het midden en voeg de eierdooiers, de fijngesneden boter, de bourbon vanillesuiker, de verse room en het citroenaroma toe. Kneed van de buitenkant naar binnen om een homogeen deeg te verkrijgen.
Als je geen hartvormige vorm hebt, spreid het deeg dan uit tot een dikte van ongeveer 1 cm. Snijd twee hartjes uit het deeg met een mes en leg de twee hartjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Plaats de bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven en bak het deeg in ongeveer 15 minuten goudbruin.
Laat afkoelen.
Bereid de banketbakkersroom zoals aangegeven op de verpakking. Voeg de vanillesuiker toe samen met de melk en laat 15 minuten opstijven in de koelkast.
Neem de twee hartvormige taartbodems en doe er wat banketbakkersroom op.
Snijd twee hartjes van dezelfde grootte als uw taartbodems uit de taartgelei en leg deze op de banketbakkersroom.
Werk af met de rode vruchten.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken